shopping-cart 0
Înregistrare

Înregistreaza-te și cumperi mai repede și mai simplu. Beneficiezi de oferte promoționale exclusive clientilor inregistrați.09

Apr

Cum alegi tapetul pentru camera copilului?

Camera copilului are nevoie de voioșia copilăriei, pentru bucuria celui mic și a părintelui. Un perete viu colorat, populat cu personaje sau imagini care îi stimulează imaginația copilului contribuie la evoluția lui. Astfel, tapetul pentru camera copilului este o alegere optimă: copilul se bucură de imaginea vie a camerei, părinții sunt alături prin veselia copilului și prin  confortul de a întreține pereții mai ușor când aleg tapet lavabil.

De ce să alegi tapet pentru camera copilului?

Tapetul joacă un rol extrem de important în definirea atmosferei de interior. Alegerea tapetului potrivit trebuie făcută în funcție de câțiva factori principali. Acesta aduce un plus de rafinament în interior și îmbunătățește vizibil decorul. Tapetul este un element de design care poate transforma complet aspectul și are  efect decorativ de impact. Între cele peste 5000 de modele de tapet, la Mall Deco găsești o mare diversitate de tapet adecvat pentru pentru camera copilului.

Imprimeurile vesele conferă spațiului stabilitate, iar combinațiile de culori relaxează privirea. Acum ai posibilitatea de a personaliza tapetul din vinil pentru ca aspectul final să aducă încântare și bucurie celor mici. 

In continuare îți prezentăm câteva dintre modelele cumpărate frecvent de clienții noștri, ca tu să ai sursă de inspirație:

Metre personalizate cu personajele preferate ale copiilor.

Copii cresc și ne place să îi vedem evoluând  veseli. Astfel, Mall Deco a creat pentru voi ”metre” personalizate cu personajele preferate. Astfel, tu părintele, te bucuri văzând cum prâslea familiei s-a mai înălțat cu un centimetru și ești mulțumit că măsurarea micuțului nu mai este o corvoadă, ci o încântare.

Tapet cu planete pentru camera copiilor

Din punct de vedere al designului, planetele au fost printre principalele tipuri de tapet alese pentru camera copiilor.  Culorile de fundal au fost alese în funcție de preferințele părinților și amenajarea camerei per ansamblu, în schimb stelele și planetele au inspirat copiii.

Culori îndrăznețe și personaje distractive pentru tapetul din camera copilului

E deja cunoscut cât de mult iubesc copiii animalele, așadar nu este o surpriză că, atât copiii, cât și părinții care vor să le facă pe plac au ales modele de tapet cu animalele sau plantele preferate precum cățeluși, mai ales dalmațieni,  maci și peisaje florale.

Apoi personajele preferate revin în topul preferințelor copiilor care trăiesc în imaginație peripeții cu imprimeurile de pe pereți. Tapetul cu imprimeu din ”Car”s este una dintre alegeri.

De asemenea, puteți alege un tapet din vinil cu spiderman, copii, animale, prinți și prințese în diferite combinații de culori care încântă prin design și oferă o ambianță extrem de plăcută.

Culorile îndrăznețe și personajele distractive inspiră pe cei mici și le dezvoltă creativitatea. Decorează doar 2 pereți din cameră cu tapetul din vinil pentru a rămâne suficient spațiu pentru zona de  birou și a patului.Toate modelele de tapet de la Mall Deco inspiră prin stil și se evidențiază prin materiale de calitate superioară. Un tapet dedicat va înfrumuseța în mod evident camera copilului.

Culoarea tapetului în camera copiilor contează

Optează pentru un tapet în nuanțe calde, cu imprimeuri preferate de cei mici. Un tapet monocrom, se evidențiază doar prin textură și este foarte interesant prin stil, conferind un aspect vizual atrăgător încăperii. Joacă-te cu culoarea, iar cei mici vor fi încântați.

De ce altceva ții cont când alegi tapet pentru camera copilului?

În afară de imprimeu, principalele aspecte de care trebuie să ții cont sunt: calitatea materialului din care este realizat tapetul, modul de întreținere, durabilitatea și un preț în bugetul vostru. Pentru camera copilului aveți nevoie în primul rând, de un tapet lavabil realizat din materiale non-toxice, precum tapetul lavabil pe suport vlies.

În plus, acesta prezintă o mare rezistență la zgârieturi, pentru că cei mici sunt mereu preocupați să mâzgălească pereții. Acum poți transforma ușor un spațiu prea gol într-unul deosebit de frumos, schimbând  imediat estetica de interior. Adaugă un plus de culoare camerei copilului și alege modele de tapet pline de farmec care au un mare efect.

Tapetul ne transpune într-o lume magică unde totul este minunat și frumos. Fiecare copil este extrem de fericit să aibă o cameră frumos decorată unde se simte minunat. Mall Deco realizează la comandă orice dimensiune de fototapet, astfel că îți poți personaliza ușor camera copilului, în funcție de dimensiunea pereților de interior.

Accesează site-ul online www.malldeco.ro și alege tapetul din vinil colorat, cu un aspect distractiv ideal pentru cei mici. 

Descarcă ghid practic cum sa alegi tapetul pentru locuința ta

Descarcați ghidul și beneficiați de 5% reducere la prima comandă (codul îl primiți în email) Vă abonați automat la newsletter nostru unde vom expedia sfaturi utile și promoțiile active.