-5% reducere la prima comandă, folosește codul DECO5
shopping-cart 0
Înregistrare

Înregistreaza-te și cumperi mai repede și mai simplu. Beneficiezi de oferte promoționale exclusive clientilor inregistrați.12

Apr

Fototapet 3D - o metodă ultramodernă de decorare.

Orice specialist din domeniul amenajărilor interioare știe cât de important este să urmărească trendurile în design. Unul dintre acestea este fototapetul 3D - o metodă ultramodernă de decorare!

Indiferent de imaginea aleasă, fie un peisaj, personaje din desene animate, abstracție, arhitectura, modele geometrice sau textura materialelor, tapetul tridimensional este o artă, iar arta, după cum știți, are un efect impresionant!

 

Principalele avantaje ale fototapetului 3D sunt:

-       Aspectul original. Tapetul tridimensional va deveni cu siguranță punctul culminant al interiorului, va centraliza atenția asupra sa, fiind chiar o modalitate de a intra într-o altă realitate. O compoziție 3D este capabilă să șteargă limitele încăperii, transformând-o complet, poate într-o parte a coastei mării sau într-o navă spațială.

-      O varietate imensă de imagini, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe din ideile tale pot prinde viață.

-        Fototapetul modern este mai rezistent atât la uzură cât și la razele soarelui. Suprafața acestuia nu atrage praful și este ușor de curățat, ceea ce prelungește semnificativ durabilitatea acestuia.

-        Fototapetul 3D realizat din materiale ecologice poate fi lipit chiar și în camerele copiilor.

 

Tipuri de fototapet 3D în vogă acum:

-        Fototapet panoramic. Acesta se montează de obicei pe doi pereți sau pe un perete cu o posibilă intrare pe tavanul adiacent, datorită căruia se obține efectul realismului maxim și dizolvarea limitelor încăperii. Cel mai bine acest efect se creează datorită faptului că tapetul MallDeco este compus dintr-o singură bucată, astfel încât cusăturile și îmbinările să nu interfereze cu imersiunea într-o nouă realitate.

-        Fototapet standart se montează, de obicei, pe un perete întreg, obținând un efect de schimbare totală a spațiului.

 

-        Panou - este un fototapet de dimensiuni mai modeste, concepute pentru a decora o mică parte a peretelui. Dacă îl încadrezi într-o nișă decorativă și îl luminezi în mod corespunzător, poți obține o fereastră reală cu o vedere frumoasă spre o pădure, un peisaj urban sau spre ocean.

 

Sperăm că prin acest articol am reușit să-ți oferim o doză de inspirație, iar dacă vei avea nevoie de ajutor și cu partea tehnică, apelează cu încredere la specialiștii MallDeco! Putem realiza orice imagine 3D la comandă în funcție de dimensiunile de care ai nevoie! iar pentru montare cel mai bine e să încredințezi această sarcină profesioniștilor.

 

 

 

Descarcă ghid practic cum sa alegi tapetul pentru locuința ta

Descarcați ghidul și beneficiați de 5% reducere la prima comandă (codul îl primiți în email) Vă abonați automat la newsletter nostru unde vom expedia sfaturi utile și promoțiile active.