-5% reducere la prima comandă, folosește codul DECO5
shopping-cart 0
Înregistrare

Înregistreaza-te și cumperi mai repede și mai simplu. Beneficiezi de oferte promoționale exclusive clientilor inregistrați.12

Apr

7 motive de a alege tapet pentru ambientarea unei construcții noi

Construcția unei clădiri este o istorie, și indiferent dacă ești proprietarul, arhitectul, constructorul sau designerul, vei dori ca această istorie să fie una durabilă. Tocmai din acest motiv alegi cu mare atenție materialele pe care le folosești, atât pentru ridicarea construcției, cât și pentru lucrările interioare.

 

În acest articol vei descoperi 7 motive de a alege tapet drept metodă de ambientare.

 

Suprafața peretelui nu trebuie adusă la perfecțiune. Dacă tot vorbim de construcțiile noi, înainte de a monta tapetul nu e nevoie să îndrepți pereții la fel de bine ca înaintea aplicării vopselei lavabile, întrucât tapetul are capacitatea de a acoperi micile zgârieturi și imperfecțiuni. Astfel, poți economisi atât materiale de construcție pentru finisare, cât și efort și timp.

 

Tapetul protejează peretele de apariția fisurilor - avantaj extrem de important pentru orice construcție nouă.

 Este un bun termoizolant și hidroizolant. Astfel, tapetul ajută la menținerea căldurii din casă sau apartament, și asigură o protecție împotriva mucegaiului, care apare mai rapid pe o suprafață acoperită cu vopsea lavabilă, întrucât aceasta absoarbe umiditatea din încăpere. Te invităm să descoperi mai multe caracteristici ale tapetului care îl transformă într-o armă eficientă împotriva igrasiei. (https://www.spatiulconstruit.ro/articol/ce-tip-de-tapet-sa-alegi-pentru-incaperi-predispuse-la-aparitia-mucegaiului/24134)

 

Rezistă de 3 ori mai mult decât lavabilul. Un tapet montat într-un mod corect poate să-și mențină nuanța și aspectul chiar și până la 20 ani! În același timp, vopseaua lavabilă, de cele mai multe ori se înnegrește, din cauza condițiilor ambientale, după o perioadă de 1 an după aplicare.

 

Camera în care este montat tapetul poate fi folosită imediat, în timp ce după aplicarea vopselei lavabile persista mirosul de vopsea și după 2 săptămâni de la aplicare, impunându-se o aerisire periodică. Acest lucru este extrem de apreciat de către locatari, nerăbdători să se bucure de nouă lor locuință.

 

Nu absoarbe mirosurile.

 

Lucrul cu tapet este mai curat (folosindu-se doar adeziv si unelte pentru montaj) și te ajută să eviți praful și petele de vopsea pe mobilă, pardoseală sau geamuri, inerente în cazul vopsirii cu lavabil.

 

Tapetul modern este elegant și poate să aducă o valoare estetică oricărei încăperi, iar proprietățile acestuia îl fac să devină alegerea tot mai multor specialiști din domeniul construcțiilor din România.

Te invităm să descoperi gama diversificată a tapetului MallDeco!!!

 

Descarcă ghid practic cum sa alegi tapetul pentru locuința ta

Descarcați ghidul și beneficiați de 5% reducere la prima comandă (codul îl primiți în email) Vă abonați automat la newsletter nostru unde vom expedia sfaturi utile și promoțiile active.