-5% reducere la prima comandă, folosește codul DECO5
shopping-cart 0
Înregistrare

Înregistreaza-te și cumperi mai repede și mai simplu. Beneficiezi de oferte promoționale exclusive clientilor inregistrați.12

Apr

4 metode originale de a folosi fototapet 3D.

În articolul precedent (https://www.spatiulconstruit.ro/articol/fototapetul-3d-o-metoda-ultramoderna-de-decorare/24305 am descoperit mai multe avantaje ale fototapetului 3D, și am decis să venim și cu unele metode creative de a-l folosi în amenajările interioare. Da, fototapetul 3D poate fi montat nu doar pe perete, creând senzații cu adevărat formidabile! Iată o nouă doză de inspirație!

 

 

Tavanul.  Această metodă aparține categoriei noilor soluții de design în decorarea interiorului. Un fototapet 3D montat pe tavan oferă încăperii mai multă profunzime și extinde vizual spațiul, iar gama infinită de imagini neobișnuit de frumoase impresionează prin originalitatea lor, creând o atmosferă specială în orice încăpere. Ce imagini e mai bine să alegi? În afară de nori transparenți pe fundalul unui cer albastru cristalin, stele strălucitoare în întunericul nopții, coroane de copaci verzi, poți decora tavanul și cu imagini ce imită o cupolă de sticlă sau chiar stuc. Nu ne vom opri mult la acest aspect, întrucât am descris totul în detalii aici.(de pus link https://www.spatiulconstruit.ro/articol/folosirea-tapetului-pentru-tavan/23969

 

 

Uși. O metodă pe cât de simplă, pe atât de rar folosită, care te poate ajuta să creezi efecte minunate de design. Printre avantajele ei se numără prețul accesibil, suprafața fiind destul de mică și aplicarea ușoară. Astfel, fototapetul 3D lipit pe ușa unei camere sau unui dulap poate fi demontat și schimbat oricând, modificând complet aspectul întregii încăperi.

 

Scările. Acestea îndeplinesc un rol funcțional specific, dar mulți designeri uită pur și simplu că aceste structuri pot fi decorate într-un mod uimitor. cu pânze murale și fotografice ieftine, foarte frumoase și practice. Scările interioare ale unei clădiri, case, cabane sau reședințe suburbane private, de exemplu, care duc la etajul al doilea , la garaj sau la subsol, precum și filarmonice, cinematografe, săli de concerte, școli de muzică și artă, conservatoare pot arăta cu totul diferit dacă montați pe ele un fototapet 3D. Poți obține efectul că te ridici deasupra unei cascade, păduri, sau stânci, ceea ce va atrage atenția oricui va folosi această scară.

 

Pardoseli. Pentru a folosi această metodă de decorare stratul cu o imagine tridimensională trebuie să fie acoperit cu un strat transparent de polimer care protejează designul. Chiar dacă necesită investiții suplimentare, o asemenea metodă poate crea un adevărat „efect wow” transformând apartamentul într-o casă situată deasupra fundului mării, spre exemplu, o soluție ingenioasă pentru băi.

 

 

 

E adevărat, asemenea tehnici necesită o abordare personalizată, fototapetul 3D fiind creat la comandă în funcție de dimensiunile de care ai nevoie. Nu-ți fă griji, MallDeco va avea grijă de asta! Dispunem atât de tehnologii cât și de experiența necesară pentru a implementa orice idee creativă!

Contactează-ne!!

Descarcă ghid practic cum sa alegi tapetul pentru locuința ta

Descarcați ghidul și beneficiați de 5% reducere la prima comandă (codul îl primiți în email) Vă abonați automat la newsletter nostru unde vom expedia sfaturi utile și promoțiile active.